Продължете към съдържанието

Какво предлагаме

ЗА НАС

ИДЕНТИЧНОСТТА Е ВАЖНА

Нашият опитен екип работи с широка гама от материали – дърво, MDF, шперплат, картон, естествена и изкуствена кожа, текстил, някои класове пластмаса и др. Можем да персонализираме практически всеки продукт или материал с фина лазерно маркирана графика, както и с дълбоко гравиране. Предлагаме лазерно рязане и гравиране с висока прецизност и експресни срокове за изпълнение. Нашите продукти можете да откриете в онлайн магазин „Domestino„.

ВСЯКАКВИ ПОВЪРХНОСТИ

Лазерно гравиране

Лазерното гравиране е най-добрия начин да персонализирате избран от вас подарък или да поднесете своето пожелание, стилно изписано върху него.

СО2 ЛАЗЕР

Лазерно рязане

Ние от GRAVIRANO.com се гордеем, че доставяме висококачествени решения за лазерно маркиране и рязане на своите клиенти. Нашият квалифициран екип от майстори работи с кратки срокове, съобразени със сложността на проекта и нуждите на нашите клиенти.

100% HANDMADE

Ръчно гравиране

Персонализирайте бижутата си с монограм с послание по ваш избор с нашата услуга за ръчно гравиране! Нашите майстори гравират върху различни повърхности – стъкло, метали, дърво и др. Просто направете запитване за ръчно гравиране и ще се свържем с вас в най-кратък срок за уточняване на детайли.

ръчно гравиране на повърхности

ВДЪХНОВЕНИ

Обичаме предизвикателства

КРЕАТИВНИ

Ние сме творчески адаптивни

ТОЧНИ

Ние сме опитни и коректни

ИЗБРАНИ ОТЗИВИ

Мили думи от нашите клиенти

„Просто искам да благодаря много за изпълнението. Останахме наистина доволни и мислим, че цената също е разумна. ”

Роза Минкова
Асеновград

„Страхотен екип. Изработиха точно каквото си представях и препоръчвам с две ръце. Поздрави!“

БОЖИДАР ЧЕРНАЕВ
Пловдив