Продължете към съдържанието

GRAVIRANO.com

Можем да гравираме всеки материал: дърво, кожа, стъкло, метали, плексиглас и много други

ПРИДАЙТЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ НА ВСЕКИ ПРОДУКТ

ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

За да придадете индивидуалност по впечатляващ начин, Gravirano.com може да персонализира всеки продукт с фина лазерно маркирана графика или дълбоко гравиране. Извършвайки строг контрол на качеството на всеки етап, можем да персонализираме различни артикули, като iPad и калъфи за лаптопи, използвайки най-новите лазерни технологии и традиционните техники за ръчно гравиране.

ОСНОВНИ УСЛУГИ

ОТ КАКВО ИМАТЕ НУЖДА?

ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ

Дърво, MDF, шперплат, картон, кожа, текстил и др.

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ

Всякакви неметални повърхности и метали с покритие

ПЛАНИРАНЕ | ИЗПЪЛНЕНИЕ | ДОСТАВКА

ЕКСПРЕСНИ ПОРЪЧКИ

Ние реагираме бързо и професионално на спешни заявки за лазерно рязане и гравиране. Можем да изрежем или гравираме избран от вас артикул експресно в рамките на 30 минути. За целта е нужно да ни се обадите предварително за уточняване на детайли.

Впечатлен съм от професионализма и изпълнението на проекта от този екип. Високо ефективни, лесни за комуникация и си разбират от работата. Благодаря за невероятния резултат.

Калин Гроздев
Клиент
Те вече ни се довериха

НАШИ КЛИЕНТИ

НОВ ЛАЗЕР

ВЕЧЕ РАЗПОЛАГАМЕ С ПО-МОЩЕН ЛАЗЕР

CL1060T е професионална машина за лазерно гравиране и рязане с водно охлаждане, размерите на работната маса в този модел са 100см х 60см и мощ 100W

Може да гравира в материали като: каучук, пластмаси, плексиглас, акрили, текстил, облекло, изкуствена кожа, естествевна кожа, керамика, гуми за изработване на печати, дърво, всички неметални материали, метали с покрития.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

GRAVIRANO.COM

Ние сме винаги на разположение, за да обсъдим всяко изискване за гравиране, маркиране или изрязване. Независимо дали имате нужда от съвет или искате да получите оферта, просто се свържете с нас и сме уверени, че ще намерим идеалното решение за вашите изисквания.