Продължете към съдържанието

Gravirano.com

Технология, експертиза, капацитет и култура, комбинирани, за да създават най-доброто.

КОИ СМЕ НИЕ?

Gravirano.com

Откакто студиото работи, ние влагаме цялото си внимание във всеки един артикул, който произвеждаме. Това се отразява не само в качеството на продуктите ни, но и в личното отношение и обслужването, които предоставяме на всички наши клиенти. Стараем се да създадем приятелска атмосфера на работното си място, която да придадем и на клиентите ни.

В екипа ни участват сертифициран специалист по лазерни технологии, художници, графични дизайнери и маркетинг експерти с дългогодишен опит. При нас ще получите персоналното отношение и консултация, които търсите. 

Стараем се да бъдем една от най-прогресивните в дигитално отношение компании, използвайки най-новите технологии и софтуер, осигурявайки ви най-високо ниво на персонализиране и комуникация.

Направихме нашия процес възможно най -опростен, за да гарантираме, че ще изпълним вашите проекти безпроблемно

КАК РАБОТИМ?

Запитване и оферта

След като получим вашето запитване, ние ще се свържем с вас във възможно най-кратък срок и ще предоставим оферта или запитване за повече информация, ако е необходимо.

Обработваме поръчката

Определяме срок за изпълнение на поръчката и ви изпращаме за потвърждение. 

Изработваме продукта

Настройваме работните файлове с вашия проект и го изпращаме до лазерите. След това проверяваме и инспектираме, за да се уверим, че е перфектен.

Изпращане и доставка

Опаковаме готовия продукти и подготвяме за изпращане. Разбира се, можете да го получите и от нашите офиси в Пловдив или Асеновград – винаги сме щастливи да ви видим.

НАШАТА РАБОТА

ГАЛЕРИЯ С ПРОЕКТИ

Най-високо качество

Нищо не напуска студиото ни, освен ако не е абсолютно перфектно.


ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ

При нас ще получите персоналното отношение и консултация. Ако нямате ясна идея как точно да изглежда вашия проект, нашият екип ще развие идеята заедно с вас.


На време

Даваме възможно най-кратките срокове за изработка, съобразени с вашите нужди и изчислени по технологичното време на лазерите ни. 

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Впечатлен съм от професионализма и изпълнението на проекта от този екип. Високо ефективни, лесни за комуникация и определено познават работата си.

Калин Гроздев
VISCOMP
ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО?

да направим нещо уникално!