Продължете към съдържанието

Gravirano.com

Технология, експертиза, капацитет и култура, комбинирани, за да създават най-доброто.

КОИ СМЕ НИЕ?

Gravirano.com

Gravirano Explore – лидерът в България на ръчно изработените дървени карти на света. Вдъхновяваме хората да пътуват, учат и изследват! 

Нашата компания е специализирана в създаването на уникални дървени карти, които са идеални за всеки дом, офис или хотел. Всяка карта е изработена с най-голяма грижа и внимание към детайла.

Нашите дървени карти са не само зашеметяващи произведения на изкуството, но и образователни инструменти, които могат да ви помогнат да научите повече за различни части на света.Те са идеални за пътешественици, любители на географията и всеки, който обича да декорира своето пространство с уникални и значими предмети.

В Gravirano Explore  използваме само най-добрите материали, за да създадем нашите дървени карти. Всяка карта е изработена от висококачествена дървен материал. Използваме най-съвременна технология, за да гарантираме, че всеки детайл е точен и прецизен.

Независимо дали искате да украсите своя дом, офис или да направите уникален подарък, в Gravirano Explore  ще откриете идеалната за вас дървена карта на света. Разгледайте нашата колекция и се насладете на красотата и майсторството на нашите ръчно изработени карти.

3D дървена карта на света Freedom
Направихме нашия процес възможно най -опростен, за да гарантираме, че ще изпълним вашите проекти безпроблемно

КАК РАБОТИМ?

Запитване и оферта

След като получим вашето запитване, ние ще се свържем с вас във възможно най-кратък срок и ще предоставим оферта или запитване за повече информация, ако е необходимо.

Обработваме поръчката

Определяме срок за изпълнение на поръчката и ви изпращаме за потвърждение. 

Изработваме продукта

Настройваме работните файлове с вашия проект и го изпращаме до лазерите. След това проверяваме и инспектираме, за да се уверим, че е перфектен.

Изпращане и доставка

Опаковаме готовия продукти и подготвяме за изпращане. Разбира се, можете да го получите и от нашите офиси в Пловдив или Асеновград – винаги сме щастливи да ви видим.

НАШАТА РАБОТА

ГАЛЕРИЯ С ПРОЕКТИ

Най-високо качество

Нищо не напуска студиото ни, освен ако не е абсолютно перфектно.


ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ

При нас ще получите персоналното отношение и консултация. Ако нямате ясна идея как точно да изглежда вашия проект, нашият екип ще развие идеята заедно с вас.


На време

Даваме възможно най-кратките срокове за изработка, съобразени с вашите нужди и изчислени по технологичното време на лазерите ни. 

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Впечатлен съм от професионализма и изпълнението на проекта от този екип. Високо ефективни, лесни за комуникация и определено познават работата си.

Калин Гроздев
VISCOMP
ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО?

да направим нещо уникално!