Продължете към съдържанието

ИНТЕРИОРНИ ДЕКОРАЦИИ

Добавете уникалност и комфорт във вашето търговско пространство с нашите интериорни декорации. Създайте незабравимо преживяване, което да привлича клиентите ви и да се запомни от тях.

МЕНЮТА, СМЕТНИЦИ, САЛФЕТНИЦИ

Персонализирайте преживяването на всяка маса с нашите нашите елегентни и практични аксесоари. Улеснете избора на клиентите с менюта, които са толкова стилни, колкото и вашите продукти и услуги.

QR КОД МЕНЮТА

Максимизирайте удобството за вашите клиенти с иновативни QR код менюта. Бързо, лресно и безконтактно – перфектното меню за съвременното заведение на морския бряг.

Система за събиране на отзиви

Улеснете клиентите си да споделят своите положителни впечатления с помощта на нашата интуитивна система за събиране на отзиви. Подобрете своята онлайн репутация, докато се наслаждавате на летния бриз.

Външна реклама

Един бизнес е голям толкова, колкото е голяма рекламата му. Направете вашето заведение незабавно разпознаваемо и привлекателно за гостите на курорта и им помогнете по-лесно да формират решение да ви посетят.

Брандиране на търговски обекти

Създайте запомнящо се визуално преживяване с нашите персонализирани брандиращи решения. Усилете търговската си идентичност и се откроявайте сред конкуренцията.

Реклама във Facebook, Instagram и Google

Привлечете клиенти от всяко кътче на района с нашата целенасочена реклама в социалните медии и Google. Повишете онлайн видимостта си с нашата услуга и се фокусирайте изцяло върху обслужването на клиентите.

Изработка на уебсайт

Поканете света на вашата онлайн маса с професионален уебсайт. Подсилете онлайн присъствието си и позволете на повече гости да открият вашия бизнес.